Verwarming

De cv-installatie is een belangrijk onderdeel in de woning of bedrijfspand. Een goede cv-installatie geeft u niet alleen een aangenaam woon- / werkklimaat maar kan u ook veel geld besparen.

Wij kunnen elk gerenommeerd merk leveren en installeren. Van de merken Nefit,  Remeha en Intergas hebben wij bovendien de meeste artikelen op voorraad zodat wij storingen meestal direct kunnen verhelpen. De keuze is vaak persoonsgebonden en hangt af van verschillende factoren. Zo zijn er de zogenaamde combi-ketels welke zorgen voor warm tapwater en de centrale verwarming HR (hoog rendement) uitvoering.

Ook zijn er de solo ketels welke alleen zorgen voor de verwarming van de ruimtes. Deze kunnen bijv. gecombineerd worden met een (Zonne) boiler welke zorgt voor warm tapwater. Ook in radiatoren zijn zeer veel verschillende typen en modellen te verkrijgen zoals bijvoorbeeld: Paneelradiatoren;  en Designradiatoren. Voor een deskundig advies over de keuze voor een cv-ketel en het waterzijdig inregelen van uw installatie bent u bij ons aan het goede adres.