Waarom airconditioning?

Omdat je het hele jaar door de temperatuur kan controleren. Elke airco van Jacobs Installatie Techniek kan koelen  én verwarmen. Ook nog eens energiezuiniger dan de verwarming die je thuis hebt/de cv installatie die werkt op gas. Maar wat een airco ook kan: hij kan de luchtvochtigheid regelen in jouw ruimtes. Als mens gedijen wij het beste bij een temperatuur tussen de 20 en 23 graden en 40 en 60% luchtvochtigheid. Een verwarming kan niet koelen. Met een airco heb je 12 maanden per jaar een optimaal binnenklimaat.

Hoe doet Jacobs Installatie Techniekstaat dit?
Jacobs Installatie Techniekstaat is een Stek gecertificeerd bedrijf ook dit jaar hebben wij onze certificaten BRL100 en BRL200 mogen verlengen dit geeft u de zekerheid en garantie van kwaliteit en service. wij zijn gespecialiseerd in, winkels, kantoren, praktijkruimtes en particulieren. Er is altijd wel een voorbeeldproject bij u in de buurt voor referenties. Voor informatie of een vrijblijvend advies, neem contact op.

Hoe doet Jacobs Installatie Techniek  dit?
Jacobs Installatie Techniek biedt een jaarlijks service abonnement waarmee wij landelijk het technisch beheer van uw installatie overnemen. Je zit niet vast aan dit abonnement. Wij hebben installaties door het hele land. In elke hoek van het land doen wij service.