Remeha

 

Remeha.
Creating better living environments.

 

 

Bij Remeha geloven we dat iedere verandering klein begint. En dat we samen het verschil maken voor een betere leefomgeving. Door nieuwe dingen te bedenken en te innoveren. We bedenken, ontwerpen en maken oplossingen voor het binnenklimaat die nú bijdragen aan een duurzamere leefomgeving. Producten die bijdragen aan je comfort. En steeds zuiniger en slimmer zijn. Dat is wat ons verbindt en in beweging brengt. Want wat klein begint, kan zomaar de wereld veranderen.

Lees hier hoe wij elke dag werken aan het creëren van een betere leefomgeving

 

 

Elektrische warmtepomp

 

 

Met een volledig elektrische warmtepomp ben je helemaal van het aardgas af. Zo’n warmtepomp doet hetzelfde als wat een cv-ketel doet. Hij verwarmt je huis en levert warm water zonder dat je aan comfort hoeft in te leveren. De warmtepomp moet daarvoor wel goed passen bij je woonwensen en jouw huis. Met de WarmteWijzer ontdek je welke warmte bij jouw past.

Start de WarmteWijzer


Blijkt je huis toch niet geschikt voor gasloos wonen, bekijk dan onze hybride warmtepompen.

Remeha GasLos garantie

 

GasLos Garantie voor cv-ketels

Ga voor zeker

Word je binnen 10 jaar van overheidswege verplicht je huis gasloos te verwarmen en heb je een Remeha cv-ketel met GasLos Garantie? Meld je dan bij Remeha.
Dankzij de GasLos Garantie kun je je cv-ketel inruilen en ontvang je een gegarandeerde korting tot wel € 1.000,- op een nieuw duurzaam systeem van Remeha.
GasLos Garantie nu ook voor

hybride warmtepompen

De GasLos Garantie is er nu ook voor hybride warmtepompen. Dit betekent dat je morgen kan starten met verduurzamen. Moet je binnen 10 jaar dan toch gasloos gaan wonen, dan kan je je hybride warmtepomp inruilen en gebruik maken van een korting op een nieuw duurzaam systeem van Remeha. Die korting kan oplopen tot wel € 2000,-.

 

 

CV-ketels

De hybrid ready cv-ketels van Remeha behoren al jaren tot de beste van Nederland. Dat vertaalt zich terug in een laag verbruik en tevreden gebruikers. Daarnaast biedt Remeha zekerheid. Al onze cv-ketels zijn geschikt om gekoppeld te worden met duurzame systemen zoals bijvoorbeeld een hybride warmtepomp. Moet je in de toekomst toch verplicht van het aardgas af, dan profiteer je met de GasLos Garantie van een gegarandeerde korting op een duurzaam systeem van Remeha. Met de WarmteWijzer vind je snel een nieuwe cv-ketel passend bij jouw woonsituatie.

Wil je direct duurzaam gaan wonen én besparen, bekijk dan onze hybride warmtepompen.

 

 

Daarom een cv-ketel van Remeha
  • Klaar voor de toekomst met GasLos Garantie
  • Slim te koppelen met duurzame systemen
  • Uitbreidbaar met een automatische bijvul-unit

 

 

Hybride warmtepomp

 

 

Een hybride warmtepomp is de snelste manier van verduurzamen. Je breidt namelijk je bestaande cv-installatie uit met een warmtepomp. Je bent daarmee niet volledig van het aardgas af, maar bespaart jaarlijks tot wel 70% op je gasverbruik zonder eerst ingrijpend te hoeven verbouwen. Met de extreem gestegen gasprijzen en het aanpassen van de salderingsregeling is een hybride warmtepomp een goed alternatief voor zonnepanelen. Óf een mooie uitbreiding als je al zonnepanelen hebt.

Kijk wat jij kan besparen


Ben je op zoek naar een nieuwe cv-ketel of wil je weten of je gasloos kan gaan wonen? Start dan de WarmteWijzer en ontdek welke warmte bij jou past.

 

 

Een warmtepomp.
Wat is het en welke past bij mij?

 

 

Met een warmtepomp verwarm je je huis op een duurzame manier. Je kan met een warmtepomp helemaal van het aardgas af, maar je kan een warmtepomp ook combineren met je eigen cv-ketel. In beide gevallen wordt je woning duurzamer. Benieuwd hoe een warmtepomp werkt? Wat een warmtepomp kost en welke geschikt is voor jouw woning. We helpen je graag op weg. Wil je direct weten wat je kan besparen? Vul dan je gegevens in in de WarmteWijzer.

Start de WarmteWijzer